editoo demo boeken

Demo boeken.

Met het online programma editoo kun je je eigen magazine maken. Of het nu gaat om een clubblad, wijkkrant of gewoon om het uitbrengen van je eigen tijdschrift. De mogelijkheden zijn eindeloos en dus geven we je graag een voorproefje, zodat je weet wat je van de software kan verwachten. Zien is immers geloven … maar zelf meemaken is vaak veel leuker.

Daarom komen onze specialisten graag bij je langs. Om al je vragen te beantwoorden, om samen even rustig alle stappen te doorlopen en om je te laten zien hoe eenvoudig het is om je eigen blad te maken. Hoef je geen technische kennis voor te hebben of grafisch vormgever voor te zijn. Boek nu een vrijblijvende demo en:

  • ontdek wat een magazine voor jou kan betekenen
  • leer hoe eenvoudig editoo te gebruiken is
  • laat je inspireren door professionele voorbeelden
  • geniet van een leuke presentatie
  • bij jou op locatie & op een moment dat het jou uitkomt

boek een demo

demo boeken

Meer over ons programma.

Onze software is voornamelijk bedoeld voor bedrijven, clubs en organisaties die meerdere keren per jaar een magazine of tijdschrift willen maken en uitbrengen. Kleine verenigingen met minder dan 500 leden kunnen editoo gratis gebruiken. Grotere organisaties betalen slechts €24,50 aan maandelijkse licentiekosten.

Het programma werkt volledig online, dus je hoeft niks te installeren en je kunt op die manier ook met het hele bestuur of met alle leden van de redactie aan je blad werken.Met een zogeheten drag & drop systeem sleep je vervolgens de afbeeldingen en stukken tekst naar de door jouw gewenste plek en klaar is Kees. Een kind kan de was doen.

Vragen?

Wil jij ook je eigen magazine of clubblad maken met editoo? Bel gerust even 085 773 77 42 of stuur een mailtje naar blij@editoo.nl voor praktisch advies. Of vul onderstaand contactformulier in en boek een demo om zelf te ervaren hoe ook jij kunt profiteren ons unieke programma waarmee je goedkoop en snel je eigen blad kunt ontwerpen, drukken én laten bezorgen!

vraag hier een demo aan

  • Leer tijdens een demo hoe eenvoudig het is om een eigen blad te maken met editoo.
    Vertel ons een beetje over jezelf, dan vertellen wij jou heel wat meer over onszelf.