Bundel je favoriete foto’s in een mini fotoboekje

Ken je nog de tijd dat er met een analoge camera foto’s werden gemaakt? Was het rolletje vol geschoten dan werden ze afgedrukt. Altijd benieuwd zijn naar het resultaat en bij twijfel eerst de negatieven bekijken of ze voldoende kwaliteit hadden om afgedrukt te worden. Het pocket fotoboekje brengt ons weer even terug naar de magie van toen.

Foto’s zijn waardevol

Vroeger keken we onze oude foto’s terug op dia’s, of hadden we een fotorolletje laten ontwikkelen en daar maakten we een fotoboek van. Tegenwoordig gaat alles digitaal en komen de foto’s uiteindelijk in ons archief en in de back-ups terecht. Dat is jammer, want sommige foto’s verdienen een speciaal plekje. Juist in deze tijd van social distancing zijn foto’s een houvast voor mensen. Ze houden fijne herinneringen vast. Brengen je weer even terug naar dat ene moment met iets of iemand.

Je eigen fotoboekje in the pocket

Met editoo maak je eenvoudig zelf een mini fotoboekje. Deze kleine fotoboeken van 14 x 14 cm zijn ideaal om weg te geven of om je favoriete foto’s in mee te nemen als je van huis bent. Van je vakantie met familie of vrienden, van je wereldreis, bruiloft of geboorte van je kind. Met de software van editoo ben je in een paar minuutjes klaar. Upload tot wel 36 foto’s direct vanaf je telefoon of laptop in het programma. Kies je eigen omslagfoto en schrijf eventueel een tekst voor op de cover. De editor doet de rest.

Met wie wil jij je favoriete momenten delen?

Wat is nu leuker dan je foto’s te delen met vrienden en familie? Verras opa en oma met een mini gezinsalbum of maak een liefdesboekje voor je partner met de feestdagen. Bij editoo kan het allemaal. We drukken je fotoboek zo voordelig mogelijk: per twee stuks. Eentje om zelf te houden en eentje om weg te geven. Voor maar €12,50 worden ze binnen 48 uur gemaakt én bij je afgeleverd. Gewoon met de post, dus je hoeft er niet eens voor thuis te blijven.

Wie maak jij blij met een fotoboekje?

Aan de slag

De rijkdom van fysieke boeken

lees meer

de kracht van geprinte communicatie

De kracht van geprinte communicatie Sinds de uitvinding van de boekdrukkunst in de gedrukte media...
lees meer

januari is de maand van vernieuwingen

Januari is de maand van vernieuwingen Januari is de maand van vernieuwingen.Vernieuwingen van jez...
lees meer

webinar 1: Foto's kiezen

De antwoorden op de kijkersvragen uit Webinar 1: Foto’s kiezen De afgelopen weken organisee...
lees meer
magazine-maken-clubblad-maken-verengingsblad-maken-editoo

Terug van weggeweest: Het personeelsmagazine

Terug van weggeweest: Het personeelsmagazine Iedere werkgever weet het: interne communicatie houd...
lees meer
fashion-985556_1920

De zomerperiode: tijd voor de zomerklusjes

De zomerperiode: tijd voor de zomerklusjes De mussen vallen letterlijk dood van het dak en de the...
lees meer