Het clubblad hoort bij onze identiteit.

Bij volleybalclub Switch ’87 in Millingen aan de Rijn denken ze er niet aan om te stoppen met het clubblad. In hun polder zijn ze de laatste vereniging met een eigen blad en daar zijn ze trots op. Het blad wordt gedragen door vrijwilligers en zorgt binnen de vereniging voor onderlinge binding, herkenbaarheid en wordt van jong tot oud gewaardeerd!

Switch ’87 staat bekend als een fanatieke volleybalvereniging met betrokken leden. Veel leden zijn ook als vrijwilliger actief, zoals Dorine Keukens die al jarenlang het clubblad verzorgt. Zij voelt zich helemaal thuis bij haar club en vindt het leuk om dat te delen in het clubblad. Ze is dan ook oprecht trots op het clubblad ‘Switchat’.

Een vanzelfsprekendheid.

Dorine: Ik heb vroeger op eerste divisieniveau bij de club gespeeld en het voelt nu goed om iets voor de vereniging terug te doen. Mijn dochters volleyballen nu ook bij Switch dus dat maakt het extra leuk om als vrijwilliger bij de club betrokken te zijn. Ik vind dat eigenlijk niet meer als vanzelfsprekend, als je lid bent van een club doe je ook vrijwilligerswerk. Het is kenmerkend voor onze club dat dat bij ons veel gebeurt. Zo verzorg ik samen met een collega-redacteur het clubblad.

Switch ’87 is een leuke vereniging waar de leden echt voor elkaar klaarstaan. De verbondenheid met de club is groot en dat zorgt ook voor een eigen identiteit, waarin onze leden van jong tot oud zich herkennen. De jongste leden zijn zes jaar oud, maar we hebben nog recreanten van in de tachtig die bij ons spelen. Dit gekoppeld aan de relaxte sfeer die er bij de club hangt, maakt de club zo’n fijne club.

Puzzel leggen.

Dorine: Het maken van het blad is iedere keer weer een leuke puzzel. We hebben natuurlijk de vaste rubrieken, maar de rest van de content maken we zelf. Belangrijk hierbij is dat je de leden betrekt bij het maken van het blad. Persoonlijk vind ik het leuk om teams te interviewen. Als je dan het eindresultaat ziet geeft dat een voldaan gevoel: de puzzel is weer goed gelegd. Door persoonlijk aan leden te vragen af en toe een verhaaltje te schrijven, komt er meer binding met het clubblad. En dat is natuurlijk voor ons en de club leuk. Zo blijft het blad van alle leden!

Magazines uitgeven in eigen beheer: dat kan simpel en snel!

lees meer

Brochures, magazines & ander zakelijk drukwerk

Brochures, magazines & ander zakelijk drukwerk Run je een bedrijf? Of ben je verantwoordelijk...
lees meer

KBO, afdeling Velden aan het woord

KBO, afdeling Velden aan het woord! Iedere maand zijn er KBO afdelingen die met de online tool va...
lees meer
editoo-duurzaam-magazine-maken

KBO, afdeling Apeldoorn en Epe aan het woord

KBO, afdeling Apeldoorn en Epe aan het woord! Iedere maand zijn er KBO afdelingen die met de onli...
lees meer
bmx-3522569_1920

Organisatie NK BMX, groot succes voor Editoo-klant

Organisatie NK BMX, groot succes voor Editoo-klant De organisatie van een heus Nederlands Kampioe...
lees meer
currency-166846_1920

‘t Watermerk: het blad waarin geldpassie wordt gedeeld

‘t Watermerk: het blad waarin geldpassie wordt gedeeld Verzamelen kan op allerlei manieren. Maar ...
lees meer