direct online jouw eigen verenigingsblad maken?

vragen over hoe editoo voor jou te werk gaat?

boek jouw demo!

Een mooi verenigingsblad maken? Samen met editoo is het leuk en kinderlijk eenvoudig!

Ruim 15 jaar geleden waren we het 1e bedrijf in Nederland waarbij je een verenigingsblad in de vorm van een magazine kon laten maken. In een tijd waarin het maken van een eigen verenigingsblad duur en complex was, maakten wij het al heel eenvoudig en goedkoop.

Maar bovenal maakten we mensen blij. We hebben er inmiddels wel wat concurrentie bij gekregen, maar dat maakt niet uit. Want we geloven in onze no-nonsense aanpak en we maken nog steeds elke dag mensen blij met een eigen clubblad of verenigingsblad. Ook wordt er vaak gekozen om een magazine te maken.

Omdat we weten dat veel clubs of verenigingen geen hoge budgetten hebben, houden we de prijzen scherp. Vaak kun je al een eigen verenigingsblad maken én bij je leden laten bezorgen voor nog geen euro per stuk.

Verenigingsblad maken zonder gedoe.

We willen graag dat jij je kunt bezighouden met je vereniging en je leden. Dat is tenslotte het leukste om te doen. Daarom hebben onze techneuten het slimme online programma editoo ontwikkeld waarmee je in een handomdraai een professioneel magazine maakt. Zonder dat je enige grafische of technische kennis nodig hebt!

We helpen je om een boeiend verenigingsblad te maken dat er kwalitatief goed uitziet en helemaal in de stijl en kleuren van je vereniging is. Ook is het heel eenvoudig om advertenties van sponsors in te voegen. Zo kun je zelfs ‘winst maken’ met je eigen verenigingsblad.

Je leden blij, je sponsors blij, je penningmeester blij. Dat is waarvoor we het bij editoo doen. Zeg eens, hoe lijkt het je om zelf een professioneel verenigingsblad uit te geven? Je kunt er vandaag nog mee beginnen!

Bereken eenvoudig en snel de kosten voor jouw eigen clubblad

Calculator

kies hier je Editoo pakket
Aantal pagina's
Aantal exemplaren
Aantal edities per jaar
Keuze verzending Arnhem (ophalen)
Iedereen geïnformeerd en blij voor
245,00  inclusief btw per jaar! 
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag weten hoe wij te werk gaan?

Demo boeken

Zo maak je een eigen verenigingsblad met het online programma editoo.

1. Maak een account aan en log in op editoo.nl
2. Leef je uit bij het maken van je eigen magazine.
3. We maken het digitale drukwerk.
4. We versturen het naar je leden of bezorgen het op één afleveradres.

Allereerst stellen we samen een prettige standaard opmaak vast. Daarin nemen we de vormgeving, de kleuren en de lettertypen op. Als de basis staat is het een kwestie van foto’s, artikelen, illustraties en andere content toevoegen. Zo eenvoudig is het!

We hebben bijzonder veel energie gestoken in het gemak waarmee je je verenigingsblad kunt maken. Je zult merken dat ons programma automatisch kleuren, lettertypes en vormgeving aanpast zodat je blad een professionele uitstraling krijgt.

Wat kost een verenigingsblad maken met editoo?

De precieze kosten van een verenigingsblad maken met editoo hangen af van verschillende factoren. Zoals frequentie, aantal pagina’s, oplage, drukkwaliteit.

Om de kostprijs voor je vereniging te berekenen, kun je contact met ons opnemen. We zorgen ervoor dat je een prijs krijgt die je nergens anders goedkoper vindt!

Dit verenigingsblad maken we in een totale oplage van 260 exemplaren per editie, met een frequentie van 4 keer per jaar. Elke uitgave bevat gemiddeld 20 pagina’s in kleur. Het drukken en verzenden met Sandd van één magazine kost € 1,96 exclusief 9% btw.

Wil je nu online je eigen verenigingsblad maken?

Wil je zelf ervaren hoe het werkt? Zoek een paar foto’s en verhalen bij elkaar en begin nu met je demo of de eerste editie van je eigen verenigingsblad. Wedden dat je straks ook heel blij bent?

Bel ons op 085 773 77 42 of mail naar blij@editoo.nl.

Eenmalig je verenigingsblad drukken.

Ook particulieren kunnen bij editoo hun eigen verenigingsblad maken, alleen niet met onze eigen software. Heb je dus al een ontwerp (in pdf)? Dan kun je bij ons snel en goedkoop je verenigingsblad drukken. We verzorgen namelijk digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit en sturen het tegen een zeer scherp tarief naar je toe. Daar word je blij van.

Vragen?

Wil jij met je organisatie ook een eigen magazine maken of heb je eerst nog wat vragen voordat je aan de slag gaat? Mail naar blij@editoo.nl of bel 085 773 77 42. Onze specialisten geven je graag antwoord en voorzien je ook meteen van wat praktisch advies. Ook daar word je blij van!

contact

paper background

De rijkdom van fysieke boeken

De rijkdom van fysieke boeken De uitbraak van de corona-pandemie heeft de digitalisering van het ...
lees meer
paper background

de kracht van geprinte communicatie

De kracht van geprinte communicatie Sinds de uitvinding van de boekdrukkunst in de gedrukte media...
lees meer
FB 2021 - happy new year

januari is de maand van vernieuwingen

Januari is de maand van vernieuwingen Januari is de maand van vernieuwingen.Vernieuwingen van jez...
lees meer

Samen met editoo is het leuk en kinderlijk eenvoudig!