magazine-maken-clubblad-maken-editoo

Post versturen

Als je een magazine maakt met editoo dan is het mogelijk om de magazines geadresseerd naar de lezers te versturen. Door de samenwerking met verschillende postbedrijven hebben we voordelige tarieven voor deze verzending. De magazines kunnen ook per pakket naar een door jou opgegeven adres worden verstuurd. Uiteraard kun je ze ook afhalen bij ons op kantoor in Arnhem.

Éénmalige orders versturen

Nadat je eénmalige orders, zoals scripties, werkstukken en fotoboekjes af zijn wil je deze natuurlijk altijd zo snel mogelijk in huis hebben. Standaard worden deze eénmalige orders verzonden met PostNL en Sandd, als het totale gewicht onder de 250 gram blijft. Als het gewicht hoger is zullen wij de order verzenden met DHL. Je ontvangt altijd een DHL track&trace code per email zodra wij deze weten. Natuurlijk pakken wij jou order zorgvuldig in zodat deze netjes beschermd blijft tijdens de postverzending.

Periodieken versturen

Verstuur je met een vaste regelmaat én in grote aantallen je; clubbladen, magazines of tijdschriften dan bieden wij de service om je orders als periodiek te versturen. De periodieken versturen wij tegen een extra laag tarief. Voordelen van bij ons periodieken versturen;

  • Gratis individuele adressering
  • Extra lage verzendprijzen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Hoge bezorg kwaliteit
  • Inkoopvoordelen bij de bezorg partners

De verzending wordt via onze bezorg partners direct naar de individuele adressen gestuurd. Het adresseren op de bladen is via editoo natuurlijk gratis! Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is je adressenlijst te uploaden tijdens het afronden van je blad en wij doen de rest. Ook is het mogelijk om de bladen te sealen en te voorzien van losse adresdragers.

Postverzending buiten Nederland

Heeft jullie organisatie leden in het buitenland? Dat is geen probleem bij editoo!  Vraag een van onze medewerkers naar de speciale tarieven voor Global Mail. Wij versturen jullie bladen binnen Europa maar zelfs naar Japan, Nieuw-Zeeland, China, VS en eigenlijk overal ter wereld. Daar wordt je toch blij van!

Benieuwd?

Nieuwsgierig geworden naar onze verzend opties? Of liever wat praktisch advies waar je blij van wordt? We helpen je graag verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk en je weet meteen wat je kunt verwachten. Mail naar blij@editoo.nl, bel ons op 085 773 77 42 of vraag direct een offerte aan en laat je verrassen!

offerte aanvragen