magazine-maken-clubblad-maken-editoo

Waarom is editoo dé specialist voor het maken van een clubblad of magazine?

We helpen je graag om een boeiend blad te maken dat er kleurrijk en professioneel uitziet. In het format, de stijl en kleuren van je club, met je eigen mooie verhalen en foto’s. Daarvoor hebben we het online programma editoo ontwikkeld. Zo is een eigen magazine maken echt heel eenvoudig én heel voordelig!

Waarom is editoo goedkoper dan andere aanbieders?

We geloven in onze no-nonsense aanpak en we maken nog steeds elke dag mensen blij met een eigen clubblad of verenigingsblad. Omdat we weten dat veel clubs of verenigingen geen hoge budgetten hebben, houden we de prijzen scherp. Vaak kun je al een eigen clubblad maken én bij je leden laten bezorgen voor nog geen euro per stuk.

Wat is het online programma editoo?

editoo is een slim online programma waarmee je in uiterst korte tijd en tegen de allerlaagste kosten een professioneel clubblad of magazine kunt maken. Daarmee maken we mensen blij.

Wat kost het online programma editoo?

Het online programma van editoo is gratis voor clubs, verenigingen en charitatieve instellingen onder een oplage van 500 stuks. Bedrijven betalen €24,50 maandelijkse licentievergoeding (excl. btw).

Je periodieke uitgave bestellen?

Met het online programma maak je eenvoudig je uitgave gereed. Bij elke editie geef je specificaties aan en hoeveel exemplaren je wilt laten drukken. Van elke bestelde uitgave ontvange je ook een pdf en een bladerversie die je digitaal kunt gebruiken/versturen.

Hoe maak je een fotoboekje?

Maak een zip-bestandje van je mooiste foto’s [maximaal 56] en wij maken er een mooi fotoalbum van. Om er zeker van te zijn dat we de juiste volgorde gebruiken, nummer je de foto’s als volgt: 01.jpg, 02.jpg, 03.jpg, tot en met 56.jpg. Heet je zipje ‘Zomervakantie Italië’? Dan komt die naam op de binnenpagina te staan.

Ga naar fotoboek maken en klik rechts boven op bestel nu.

Hoe maak je een eenmalig magazine?

Van je zelfgemaakte productie professioneel digitaal drukwerk maken kan ook met editoo. Incidenteel of projectmatig digitaal drukwerk, magazines of kleurenboeken maken kan met editoo zonder gedoe. Je kunt het zo mooi en zo dik maken als je wilt. We maken het beste digitale drukwerk in kleur op FSC kwaliteitspapier gloss of mat. Eventueel met een extra mooie afwerking zoals lijmen en lamineren.

Zodra je werk helemaal klaar is lever je ons een pdf aan. Ga naar digitaal drukwerk maken en klik rechtsboven op bestel nu om je bestand aan te leveren!

Hoe maak je een werkstuk/scriptie?

Bloed, zweet en tranen hebben we in onze eigen studies gestoken. We weten dat een werkstuk of scriptie maken belangrijk is. Voor nu en later in je carrière. We helpen je graag: met editoo, minder stress en alles tiptop voor elkaar.

Zodra je werk helemaal klaar is lever je ons een pdf aan. Ga naar je scriptie maken en klik rechtsboven op bestel nu om je bestand aan te leveren!

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Om je eenmalige bestelling te betalen kun je gebruik maken van iDeal (via Mollie Payments). Bestel je grotere oplages met enige regelmaat dan kun je contact opnemen met 1 van onze account managers.

Hoe lang is de levertijd?

We proberen er altijd voor te zorgen dat het drukwerk zo snel mogelijk in jouw handen ligt. Voor het reguliere drukwerk streven we er altijd naar om het binnen 2 tot 3 werkdagen verzendklaar te hebben. Voor drukwerk waarbij we iets meer werk hebben [extra snijwerk, hogere oplages of lijmen] rekenen we 1 of 2 werkdagen extra.

Welke papierkeuze is er?

We zijn zo duurzaam mogelijk en gebruiken altijd FSC® papier. We maken voor bijna al onze bladen gebruik van 130 grams gloss mc papier. Wil je iets anders? Dat kan. We maken voor eenmalige opdrachten ook gebruik van hvo ongestreken papier. Deze laatste kunnen we, indien gewenst, ook voorzien van een gelamineerde cover!

Hoe wordt de verzending gedaan?

Eénmalige orders, zoals scripties, werkstukken en fotoboekjes worden verzonden met PostNL als het totale gewicht onder de 250 gram blijft. Als het gewicht hoger is zullen wij verzenden met DHL. Je ontvangt een DHL track&trace code per email zodra wij deze weten.

Als je een blad maakt met editoo dan is het mogelijk om de bladen geadresseerd naar de lezers te versturen. Door de samenwerking met verschillende postbedrijven hebben we voordelige tarieven voor deze verzending. De magazines kunnen ook per pakket naar een door jou opgegeven adres worden verstuurd. Uiteraard kan er ook worden afgehaald op ons kantoor in Arnhem.

Krijg ik ook een digitale bladerversie?

Bij elke bestelde uitgave ontvang je een pdf en een bladerbare versie die je digitaal kunt versturen.

Wat kost 300 magazines maken in kleur?

De precieze kosten van een magazine maken met editoo hangen af van verschillende factoren. Zoals frequentie, aantal pagina’s, oplage, drukkwaliteit. Om de kostprijs voor jezelf of voor je club te berekenen, kun je contact met ons opnemen. We zorgen ervoor dat je een prijs krijgt die je nergens anders goedkoper vindt!

Voor je offerte op maat, neem contact op!

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Je ontvangt van je klacht direct een ontvangstbevestiging en we zullen binnen 5 werkdagen inhoudelijk reageren. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (https://www.sgc.nl) Ook kan je je klacht voorleggen via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Garanties

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Lees vooral ook de volgende vraag en het antwoord daarop.

Is het herroepingsrecht van toepassing?

Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op consumenten. Al onze (drukwerk)producten waaronder het maken van fotoboeken en werkstukken zijn echter maatwerkproducten en daarom uitgesloten van het herroepingsrecht.

Kan ik als consument ook gebruik maken van jullie online programma?

Het online programma en de bijbehorende prijzen en dienstverlening van editoo zijn uitsluitend beschikbaar op basis van een 1-, of 3-jarige overeenkomst. Als consument (particulier) kan je hier geen gebruik van maken.

Heb je andere vragen of zaken te bespreken?
We staan voor je klaar.

bel of mail editoo

De rijkdom van fysieke boeken

lees meer

de kracht van geprinte communicatie

De kracht van geprinte communicatie Sinds de uitvinding van de boekdrukkunst in de gedrukte media...
lees meer

januari is de maand van vernieuwingen

Januari is de maand van vernieuwingen Januari is de maand van vernieuwingen.Vernieuwingen van jez...
lees meer

webinar 1: Foto's kiezen

De antwoorden op de kijkersvragen uit Webinar 1: Foto’s kiezen De afgelopen weken organisee...
lees meer
magazine-maken-clubblad-maken-verengingsblad-maken-editoo

Terug van weggeweest: Het personeelsmagazine

Terug van weggeweest: Het personeelsmagazine Iedere werkgever weet het: interne communicatie houd...
lees meer
FB 202010 - fotoboekje maken

Bundel je favoriete foto's in een mini fotoboekje

Bundel je favoriete foto’s in een mini fotoboekje Ken je nog de tijd dat er met een analoge...
lees meer