Scriptie maken: de finishing touch voor je werkstuk of thesis

Bloed, zweet en tranen heb je in je studie gestoken en dan is het moment daar: je thesis of eindwerkstuk is af. Hij moet alleen nog afgedrukt geworden. Bij editoo kun je nu snel en eenvoudig een mooie scriptie maken. Gedrukt op kwaliteitspapier en fraai afgewerkt. Daarmee sta je meteen al 1-0 voor bij de beoordeling.

Je hebt ontzettend veel tijd en energie gestoken in het maken van je scriptie of thesis. Beloon jezelf daarom met een professionele afwerking. Dat verdient je werkstuk. En gelukkig hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Voor een paar euro heb je bij editoo al een compleet ingebonden boekwerk. Goedkoper dan de copyshop op de campus.

  • Geen gedoe met kleurenprinter of copyshop
  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Professioneel afgewerkt en ingebonden
  • Thuis bezorgd of direct af te halen
  • Goedkoop, eenvoudig en snel (ook last-minute)

Bereken eenvoudig en snel de kosten voor jouw scriptie

scriptie laten maken

scriptie maken

Zo kun je bij editoo een professionele scriptie maken.

Een professionele scriptie maken is bij editoo heel eenvoudig. Je levert simpelweg je bestand in pdf aan en we kunnen direct je scriptie printen en inbinden, nieten of lijmen. Dat kun je gewoon online doen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen. Dan gaan we meteen je scriptie maken terwijl je wacht met een lekker kopje koffie. Kun je ‘m meteen meenemen. Dat scheelt weer tijd en verzendkosten!

Let op: ivm Covid-19 kun je momenteel de scriptie alleen uploaden en ophalen. Het is dus niet mogelijk om langs te komen met een USB-stick. 

Afhalen, bezorgen & prijzen.

Je kunt je vers geprinte scriptie laten bezorgen of zelf even afhalen aan de Schaapsdrift 49 in Arnhem. We zitten om de hoek bij de HAN, op een paar minuutjes fietsen van ArtEZ en ook dichtbij Van Hall Larenstein. Je staat zo bij ons op de stoep om je thesis of proefschrift te laten maken. Ideaal voor je last-minute drukwerk. Ook zijn we een stuk goedkoper dan andere aanbieders. Je hebt bijvoorbeeld al 3 boekjes van 40 pagina’s A4 in kleur voor nog geen €4 per exemplaar.

scriptie han artez van hall larenstein

Prijsopgave / Bestellen

  • of sleep je bestand hier
  • Kies je papier/afwerking

Vragen?

Wil je direct je scriptie maken bij editoo of heb je nog wat vragen? Bel ons maar op 085 773 77 42 of stuur een mail naar blij@editoo.nl. We helpen je graag verder en zorgen voor een professioneel gedrukt en afgewerkt boekwerk voor je thesis of werkstuk.

paper background

De rijkdom van fysieke boeken

De rijkdom van fysieke boeken De uitbraak van de corona-pandemie heeft de digitalisering van het ...
lees meer
paper background

de kracht van geprinte communicatie

De kracht van geprinte communicatie Sinds de uitvinding van de boekdrukkunst in de gedrukte media...
lees meer
FB 2021 - happy new year

januari is de maand van vernieuwingen

Januari is de maand van vernieuwingen Januari is de maand van vernieuwingen.Vernieuwingen van jez...
lees meer

Maak je studie af met een professionele scriptie of masterthesis.