maak je
scriptie
goed af
met editoo

contact editoo

maak je werkstuk goed af met editoo

snel en goedkoop

magazine-maken-clubblad-maken-editoo

Je beste deal met editoo.


• Hoogste kwaliteit digitaal drukwerk, vanaf 1 exemplaar te bestellen, top afgewerkt.

• Heel eenvoudig, heel snel, heel goedkoop [vaak zelfs goedkoper dan de copyshop].

• Online pdf aanleveren en in no-time thuis bezorgd of zelf even afgehaald.

In Arnhem om de hoek
•Van Hall Larenstijn university of applied sciences
•HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
•ArtEZ hogeschool voor de kunsten

 

Maak je studie goed af met een werkstuk, scriptie of thesis waar een mens blij van wordt.

Yes, we’ve been there too.
Bloed, zweet en tranen hebben we in onze eigen studie en scriptie maken gestoken. We weten dat een scriptie maken [bachelorthesis of masterthesis maken] heel belangrijk is. Voor nu en je latere carrière. We helpen je graag: met editoo, minder stress en alles tiptop voor elkaar.

Zodra je werkstuk, scriptie, thesis helemaal klaar is, lever je ons een pdf aan. Dat kan online of je komt gewoon even langs [coffee, meet, go]. In no-time maken wij dan een professioneel boekwerk in het aantal dat je bestelt
[1 exemplaar kan ook al voor de goedkoopste prijs – bijvoorbeeld 40 pagina’s A4 €3,85].

Dus geen gedoe met een kleurenprinter of copyshop. Maar digitaal drukwerk op kwaliteitspapier en tot in de puntjes afgewerkt.

Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders die een scriptie printen. Maar bij editoo kun je heel eenvoudig en last-minute voor een paar euro een echt professioneel geprinte scriptie laten maken. Gegarandeerd beter en niet duurder dan bij een copyshop. Digitaal kleurendrukwerk, mooi mat of glanzend papier en ingebonden.

han-scriptie-maken-arnhem-editoo

Om de hoek bij de HAN kun je last-minute heel eenvoudig en goedkoop je scriptie laten maken.

Kom maar even binnen lopen, dan zie je meteen de productie en digitale drukmachines. Je kunt de pdf voor je scriptie printen online aanleveren en je boekjes ophalen [dat scheelt dan ook nog de verzendtijd en kosten]. Voor je scriptie maken, 3 boekjes 40 pagina’s A4 in kleur, mooi ingebinden betaal je dan nog geen €4 per exemplaar.

vhl-scriptie-maken-arnhem-editoo

Ook je Van Hall Larenstein duurzaamste scriptie maken doe je zo met editoo.

De missie van Van Hall Larenstein geeft aan dat ze professionals willen opleiden die bijdragen aan een duurzame en betere wereld. Door op een plezierige en tegelijk productieve manier met elkaar en netwerkpartners samen te werken. Vanaf de oprichting van editoo staat ook bij ons alles in het teken van duurzaam. Van duurzaam papier, duurzame duurzame technologie tot duurzame energie. Kom maar even binnenlopen, dan kun je het zelf zien. En rond je studie aan de duurzaamste hogeschool van Nederland echt duurzaam af, zonder dat het iets meer kost.

artez-scriptie-maken-arnhem-editoo

Je studie aan ArtEZ wil je natuurlijk met een creatieve topprestatie afronden. Maak dus je scriptie echt mooi af met editoo.

Je ArtEZ bachelor of masterstudie kun je maar 1 keer goed afmaken. Je hebt veel geïnvesteerd in je creatieve scriptie maken en moet nog wel perfect geprint worden. Bij editoo zijn we goed uitgerust om je creatief werk mooi te reproduceren. Op mooi papier en een mooie afwerking en goedkoper dan bij andere aanbieders. Dus kom maar eens kijken hoe we je kunnen helpen met je mooie scriptie maken. We zitten nog geen 5 minuten fietsen van ArtEZ.

Heb je vragen, bel ons maar op 085.7737742.

bestel hieronder je drukwerk!

Prijsopgave / Bestellen

  • of sleep je bestand hier
  • Kies je papier/afwerking
contact editoo

Maak je studie goed af met een professionele scriptie of masterthesis.