Blijf communiceren!

Het zijn roerige tijden. Het verenigingsleven ligt nagenoeg stil en veel bedrijven sluiten (noodgedwongen) hun deuren. Een recessie lijkt onvermijdelijk. Hoewel het dan verleidelijk is om in het budget voor marketing of communicatie te snijden, is dat juist het tegenovergestelde van wat je nu moet doen.

Onderzoek laat namelijk zien dat bedrijven en verenigingen die nú bezuinigen daar op de lange termijn de effecten van ondervinden: minder bekendheid en minder herinnering van merken en minder betrokkenheid bij organisaties. Blijf dus ook in deze tijd top of mind bij jouw leden, klanten of personeel. Júíst in deze tijd.

Daar worden ze blij van.

Ook als je niet open bent!

Ook als je niet open bent is het van belang om de binding met leden of relaties niet uit het oog te verliezen. Laat bijvoorbeeld weten wat je plannen zijn wanneer de crisis voorbij is of maak van de mogelijkheid gebruik om input te vragen voor zaken die je kunt verbeteren. Daar heb je immers nu mooi de tijd voor!

Je kunt ook een magazine uitbrengen met tips en adviezen omtrent de activiteiten van je vereniging of de producten en/of diensten van je bedrijf. Denk aan voetbaltrainingen die je in je eentje in de achtertuin uit kunt voeren, aan nieuwe wandelroutes of aan een kapper die laat zien hoe je zelf langere haar kunt verzorgen of verven.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

brochure drukken

Levering

Veel organisaties, en met name clubs en verenigingen, zijn afhankelijk van vrijwilligers voor de verspreiding van hun blad. In een tijd waarin je beter niet onnodig de deur uit kan gaan is het niet altijd mogelijk om die vrijwilligers op pad te sturen. Daarom kun je nu ook tijdelijk kiezen voor voordelige verzending met PostNL.

Hulp nodig?

Heb je vragen of wil je wat advies over jouw magazine in deze tijd? We staan voor je klaar. Neem gerust even contact met ons op en we doen ons uiterste best om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en je ondertussen ook nog te inspireren! Vul dan het formulier in, mail naar blij@editoo.nl of bel 085 773 77 42 en vraag een offerte aan. Of boek een vrijblijvende demo waarbij we laten zien dat zelf een nieuwsbrief ontwerpen heel erg simpel is. Gewoon bij jou op locatie.

contact

Brochures, magazines & ander zakelijk drukwerk

lees meer

Je kerkboekje drukken? Zo haal je er het maximale uit!

Je kerkboekje drukken? Zo haal je er het maximale uit! Door een kerkboekje te drukken kun je hond...
lees meer

Digitale nieuwsbrief of geprint? De voor- en nadelen op een rijtje.

Digitale nieuwsbrief of geprint? De voor- en nadelen op een rijtje Er bestaat geen twijfel over: ...
lees meer

Je magazine maken in Word, dat kan makkelijker.

Je magazine maken in Word, dat kan makkelijker. Je eigen tijdschrift vormgeven kun je op meerdere...
lees meer

De buurtkrant: over updates, betrokkenheid & budgetten

De buurtkrant: over updates, betrokkenheid & budgetten. Hoewel het internet veel heeft verand...
lees meer

Waarom iedere vereniging een club magazine kan gebruiken

Waarom iedere vereniging een club magazine kan gebruiken Hoe klein of groot ze ook zijn, veel ver...
lees meer