Blijf communiceren!

Het zijn roerige tijden. Het verenigingsleven ligt nagenoeg stil en veel bedrijven sluiten (noodgedwongen) hun deuren. Een recessie lijkt onvermijdelijk. Hoewel het dan verleidelijk is om in het budget voor marketing of communicatie te snijden, is dat juist het tegenovergestelde van wat je nu moet doen.

Onderzoek laat namelijk zien dat bedrijven en verenigingen die nú bezuinigen daar op de lange termijn de effecten van ondervinden: minder bekendheid en minder herinnering van merken en minder betrokkenheid bij organisaties. Blijf dus ook in deze tijd top of mind bij jouw leden, klanten of personeel. Júíst in deze tijd.

Daar worden ze blij van.

Ook als je niet open bent!

Ook als je niet open bent is het van belang om de binding met leden of relaties niet uit het oog te verliezen. Laat bijvoorbeeld weten wat je plannen zijn wanneer de crisis voorbij is of maak van de mogelijkheid gebruik om input te vragen voor zaken die je kunt verbeteren. Daar heb je immers nu mooi de tijd voor!

Je kunt ook een magazine uitbrengen met tips en adviezen omtrent de activiteiten van je vereniging of de producten en/of diensten van je bedrijf. Denk aan voetbaltrainingen die je in je eentje in de achtertuin uit kunt voeren, aan nieuwe wandelroutes of aan een kapper die laat zien hoe je zelf langere haar kunt verzorgen of verven.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

brochure drukken

Levering

Veel organisaties, en met name clubs en verenigingen, zijn afhankelijk van vrijwilligers voor de verspreiding van hun blad. In een tijd waarin je beter niet onnodig de deur uit kan gaan is het niet altijd mogelijk om die vrijwilligers op pad te sturen. Daarom kun je nu ook tijdelijk kiezen voor voordelige verzending met PostNL.

Hulp nodig?

Heb je vragen of wil je wat advies over jouw magazine in deze tijd? We staan voor je klaar. Neem gerust even contact met ons op en we doen ons uiterste best om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en je ondertussen ook nog te inspireren! Vul dan het formulier in, mail naar blij@editoo.nl of bel 085 773 77 42 en vraag een offerte aan. Of boek een vrijblijvende demo waarbij we laten zien dat zelf een nieuwsbrief ontwerpen heel erg simpel is. Gewoon bij jou op locatie.

contact

Thuiswerken met editoo

lees meer

Subsidie Provincie Gelderland voor ondersteuning van de lokale (culturele) infrastructuur

Sinds de uitbraak van de corona pandemie, half maart, zijn alle culturele activiteiten in den la...
lees meer

Thuiswerken; Struggle of walhalla?

Thuiswerken; Struggle of walhalla? Voor de een is het een walhalla. Voor de ander is het soms een...
lees meer

Magazine maker: 5 voordelen van onze online magazine tool

Magazine maker: 5 voordelen van onze online magazine tool Of het nu gaat om de leden van je veren...
lees meer
cover

Magazines uitgeven in eigen beheer: dat kan simpel en snel!

Magazines uitgeven in eigen beheer: dat kan simpel en snel! Een tijdschrift uitgeven heeft doorga...
lees meer
agreement-business-clapping-990817

Brochures, magazines & ander zakelijk drukwerk

Brochures, magazines & ander zakelijk drukwerk Run je een bedrijf? Of ben je verantwoordelijk...
lees meer