Brochures, magazines & ander zakelijk drukwerk

Run je een bedrijf? Of ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen een vereniging? Grote kans dat je hier en daar wat wilt laten drukken. Dat zakelijk drukwerk kan van alles zijn. Visitekaartjes, briefpapier, flyers … you name it. Maar er is meer. Veel meer. Zeker voor wanneer je wat meer hebt om te laten zien en te vertellen. Dan heb je een boekje nodig. En daar helpen we je bij editoo graag bij.

We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en hoe je ze in kunt zetten voor jouw business of club!

zakelijk drukwerk magazines

Bedrijfsmagazines

Door jouw kennis te bundelen in een boekje heb je een geweldig naslagwerk … waar jouw naam op staat. Met een bedrijfsmagazine kun je dus heel eenvoudig jouw positie als expert verder aanscherpen en jezelf stevig op de kaart zetten. Bovendien is het ook gewoon een hele fijne manier van lezen voor potentiële klanten en zet je jouw diensten of producten nét even wat professioneler in de markt dan je (online) concurrenten.

bedrijfsmagazine maken

 

Brochures

Naast bedrijfsmagazines vormen ook brochures een geweldig middel om jouw producten of dienstverlening professioneel aan de man te brengen. In tegenstelling tot magazines en tijdschriften is de bedrijfsbrochure vaak wat luchtiger en kleiner van aard. Mensen verwachten dan ook dat je nóg sneller to the point komt. Ze zijn klaar om geïnspireerd te worden door je resultaat of om overtuigd te worden door alle voordelen van jouw bedrijf. En daar kun je effectief gebruik van maken!

brochure maken

 

zakelijk drukwerk brochures

Catalogi

Als we het hebben over het showcasen van jouw producten of diensten, dan mag een catalogus natuurlijk niet ontbreken. Het ultieme zakelijke drukwerk waarmee je jouw producten in tentoon kunt stellen. Inclusief technische details, prijzen en alles wat klanten maar nodig hebben. De catalogus is bijvoorbeeld ook handig om te hebben wanneer je als club of vereniging een webshop onderhoudt waar leden clubkleding kunnen aanschaffen. En het allermooiste? Je kunt er gemakkelijk zelf eentje maken!

catalogus maken

 

Reclamefolders

Bij zakelijk drukwerk denk je al gauw aan promotiemateriaal als reclamefolders. Niet gek, want veel bedrijven kiezen ervoor omdat het rendement ondanks de opkomst van het internet onverminderd hoog ligt. Daarom kun je bij editoo nu ook een reclameboekje maken. Zelf ontworpen en gedrukt op hoogwaardig kwaliteitspapier. Mat of glanzend afgewerkt. Alles om op te vallen tussen de rest!

Tip: Wil je echt origineel promotiemateriaal? Kies er dan ook eens voor om een kalender te laten maken in de stijl van jouw bedrijf of vereniging. Leuk voor leden, werknemers of als relatiegeschenk. Plus je bent er het hele jaar mee in beeld!

reclamefolder maken

 

bedrijfsmagazine

Personeels- & clubbladen

Soms wil je niet alleen (potentiële) klanten effectief op de hoogte brengen, maar wil je ook je eigen mensen voorzien van het laatste nieuws. Met personeelsbladen en clubbladen zorg je daarvoor. Een personeelsmagazine of verenigingsblad wordt immers beter gelezen dan berichten op je website, het intranet of social media. En al helemaal als dat blad ook nog bij leden of collega’s thuis op de mat valt. Bovendien zorg je zo voor meer betrokkenheid!

personeelsblad maken

 

Ook voor eenmalig drukwerk

Als je meerdere keren per jaar een magazine of brochure uit wil brengen, dan kun je die bij editoo heel eenvoudig zelf maken. Gewoon online. Maar je kunt ook bij ons terecht voor eenmalig zakelijk drukwerk, waaronder:

En ga zo maar door. Net zo snel gedrukt en verzonden als je van ons gewend bent. Lever je bestand in .pdf aan bij ons digitale drukwerk, vul in wat je nodig hebt, selecteer je favoriete afwerking en ontvang snel een op maat gemaakte offerte in je mailbox. Zo betaal je nooit te veel en weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

naar digitaal drukwerk

Thuiswerken met Riëtte

lees meer

Thuiswerken met Sjoerd

Thuiswerken met Sjoerd We blijven voorlopig nog wel even #thuiswerken. Vorige week vertelde Ellen...
lees meer

Subsidie Provincie Gelderland voor ondersteuning van de lokale (culturele) infrastructuur

Sinds de uitbraak van de corona pandemie, half maart, zijn alle culturele activiteiten in den la...
lees meer
Thuiswerken editoo

Thuiswerken met Ellen

Thuiswerken met Ellen Voor de een is het een walhalla. Voor de ander is het soms een (z)ware stru...
lees meer

Magazine maker: 5 voordelen van onze online magazine tool

Magazine maker: 5 voordelen van onze online magazine tool Of het nu gaat om de leden van je veren...
lees meer
cover

Magazines uitgeven in eigen beheer: dat kan simpel en snel!

Magazines uitgeven in eigen beheer: dat kan simpel en snel! Een tijdschrift uitgeven heeft doorga...
lees meer