direct jouw eigen tijdschrift drukken?

of wil je gebruik maken van onze online tool?

boek jouw demo!

Tijdschrift drukken: goedkoop printen in kleine en grote oplage.

Je eigen tijdschrift drukken is hartstikke leuk … en handig! Je kunt ‘m namelijk gebruiken als cadeautje, maar ook gewoon om je lezers te informeren, inspireren of te entertainen. En daarom maken ook veel bedrijven en verenigingen hun eigen blad. Om medewerkers en leden op de hoogte te houden of om hun producten te etaleren, bijvoorbeeld.

Wat je ook van plan bent en waar je ’m ook voor wilt gebruiken, bij editoo maken we je graag blij met een mooi magazine van hoge kwaliteit. Snel bezorgd en uiterst scherp geprijsd. Upload nu je digitale bestanden, kies het aantal, selecteer de gewenste afwerking en laat je tijdschrift drukken door een professional. Makkelijker wordt het niet.

  • Digitaal drukwerk van de hoogste kwaliteit
  • Professioneel afgewerkt
  • In grote of kleine oplage
  • Snelle levering (handig voor spoedklussen!)
  • Goedkoop printen, al vanaf €1 per exemplaar

Bereken eenvoudig en snel de kosten voor het drukken van jouw eigen tijdschrift

Tijdschrift drukken

Prijsopgave / Bestellen

  • of sleep je bestand hier
  • Kies je papier/afwerking

 

Zelf ontwerpen.

Wil je vaker een tijdschrift drukken? Bijvoorbeeld iedere week of om de drie maanden? In dat geval kun je gebruik maken van het online programma editoo. Daarmee kun je makkelijk en snel je eigen tijdschrift maken of clubblad maken en heb je de vormgeving volledig zelf in de hand. Voordat je blad daadwerkelijk naar de drukpers gaat, checken onze grafische specialisten het nog even op foutjes. Stukje extra service!

Nieuwsgierig?

Je kunt bij editoo zorgeloos je tijdschrift drukken. Gegarandeerd. Daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel ons op 085 773 77 42, vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar blij@editoo.nl en laat je vrijblijvend adviseren of vul hieronder je gegevens in en laat zo snel mogelijk een tijdschrift printen.

Goedkoop je tijdschrift drukken.

Heb je al een eigen blad ontworpen en wil je alleen je tijdschrift laten drukken? Ook dat kun je bij editoo goedkoop, snel en gemakkelijk regelen. In grote en kleine oplage. Je hoeft je pdf-bestanden alleen maar vast te uploaden en de juiste opties aan te vinken om een prijsopgave op maat in je mailbox te ontvangen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Wel zo prettig.

Je kunt bij editoo ook een:

FB 202010 - Sjoerd_zondertekst

Thuiswerken met editoo

Thuiswerken met editoo We blijven voorlopig nog wel even #thuiswerken. Vorige week vertelde Ellen...
lees meer
trees-5605176_1920

Subsidie Provincie Gelderland voor ondersteuning van de lokale (culturele) infrastructuur

Sinds de uitbraak van de corona pandemie, half maart, zijn alle culturele activiteiten in den la...
lees meer
Thuiswerken editoo

Thuiswerken; Struggle of walhalla?

Thuiswerken; Struggle of walhalla? Voor de een is het een walhalla. Voor de ander is het soms een...
lees meer