direct online jouw eigen tijdschrift maken?

vragen over hoe editoo voor jou te werk gaat?

boek jouw demo!

Online tijdschrift maken bij editoo.

Je hoeft tegenwoordig helemaal geen grafisch specialist meer te zijn of er eentje in te huren om mensen te kunnen voorzien van jouw eigen blad. Met editoo kun je namelijk gewoon zelf een online tijdschrift maken, zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt. Leuk als cadeau en handig als bijvoorbeeld catalogus of als club- en personeelsblad.

Je kunt bij editoo overigens niet alleen zelf online je tijdschrift maken, maar je kunt ‘m ook meteen goedkoop laten drukken en laten verzenden. Gewoon naar jouw adres of direct naar al je lezers. Of dat nu de dus leden van je vereniging, je personeel of de gasten van je bruiloft zijn. En bovendien is het maken van je eigen blad natuurlijk ook gewoon heel leuk. Ook niet onbelangrijk!

  • Professioneel vormgegeven magazine
  • Van 1 tot wel 1000 exemplaren
  • Digitaal drukwerk van hoge kwaliteit
  • Gratis pdf en digitale bladerversie
  • Vaak al bij je thuis voor minder dan €1 per blad

maak mijn eigen tijdschrift

Tijdschrift laten maken met editoo

Maak jouw eigen tijdschrift met ons eigen online programma.

Vervolgens drukken wij het magazine voordelig voor je en sturen we hem op. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bereken eenvoudig en snel de kosten voor jouw eigen tijdschrift

Calculator

kies hier je Editoo pakket
Aantal pagina's
Aantal exemplaren
Aantal edities per jaar
Keuze verzending Arnhem (ophalen)
Iedereen geïnformeerd en blij voor
245,00  inclusief btw per jaar! 
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag weten hoe wij te werk gaan?

Demo boeken

Zo werkt het.

Bij editoo is je eigen tijdschrift maken heel eenvoudig. Hoef je geen grafisch vormgever voor te zijn. Van tevoren stellen we samen je huisstijl in. Die kun je vervolgens iedere keer opnieuw gebruiken. Dat scheelt je een hoop tijd en gedoe. En daarom is onze software alleen beschikbaar voor bedrijven en organisaties die periodiek een magazine willen uitbrengen.

Vervolgens kun je je blad zelf invullen en vormgeven. Met een handig drag & drop systeem sleep je je teksten en afbeeldingen gewoon naar de gewenste plek. Je hoeft niks te installeren, want je werkt gewoon online. Daardoor kun je ook met meerdere redactieleden afzonderlijk aan je magazine werken.

Zelf ontwerpen

Wil je vaker een tijdschrift drukken? Bijvoorbeeld iedere week of om de drie maanden? Middels ons eigen online programma editoo kun je zelf online een tijdschrift maken. Dat is niet ingewikkeld. Het werkt als volgt: je sleept de afbeeldingen en de tekst naar de plek naar wens.

Op deze manier maak je al in een handomdraai helemaal zelf jouw tijdschrift, zonder dat er grafische kennis voor nodig is. Je hebt de vormgeving van je magazine zelf in de hand.

Meteen gedrukt

Je tijdschrift laten drukken is de volgende stap. Wij drukken je magazine meteen en zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk op de post gaat. Bij het drukken maken we alleen gebruik van papier met het FSC®-certificaat.

Door deze certificering weet je zeker dat het hout voor ons papier uit een verantwoord beheerd bos komt. Het meeste papier dat wij verwerken komt van Sappi. Dit is een papierleverancier die een verantwoordelijke productie van groot belang vindt.

“Wij zijn uiterst modern betrokken en duurzaam”

Wil je slechts eenmalig een tijdschrift drukken?

Heb je al een eigen blad ontworpen en wil je alleen je tijdschrift laten drukken? Ook dat kun je bij editoo goedkoop, snel en gemakkelijk regelen. In grote en kleine oplage.

Je hoeft je pdf-bestanden alleen maar te uploaden en de juiste opties aan te vinken om een prijsopgave op maat in je mailbox te ontvangen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de prijs van jouw magazine. Wel zo prettig.

eenmalig tijdschrift laten drukken

Eenmalig drukwerk

Voor eenmalig drukwerk kun je ook bij ons terecht. Wanneer je al over een PDF met het ontwerp beschikt, verrichten wij het digitaal drukwerk van:

Van fotoboek tot kerkbode

Bij ons kun je meer dan alleen een tijdschrift of magazine maken en bestellen. Wat dacht je van het maken van een professioneel clubblad of het samenstellen van een prachtig fotoboek? Het is immers onze missie om heel Nederland blij te maken met een boekje, eigen blad, fotoboekje of kalender. Zowel periodiek, als eenmalig. Dat is helemaal aan jou!

brochure drukken

Periodiek drukwerk

Ons online programma editoo is gemaakt voor hen die periodiek een magazine willen maken en uitbrengen. Denk hierbij aan bedrijven en organisaties. Onder periodiek drukwerk verstaan wij:

Daarom komen onze specialisten graag bij je langs. Uiteraard om het programma te laten zien, maar ook om de stappen door te lopen en eventuele vragen te beantwoorden. Boek nu een vrijblijvende demo en laat je inspireren.

“Onze missie is om heel Nederland blij te maken”

Demo boeken

De mogelijkheden op het gebied van tijdschrift maken zijn eindeloos. Graag geven we je dan ook een voorproefje van deze mogelijkheden. Zodoende weet je wat je van de software kan verwachten. We kunnen je natuurlijk vertellen hoe het werkt, maar het zelf meemaken is natuurlijk duizend malen leuker. Zien is immers geloven.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag weten hoe wij te werk gaan?

Demo boeken

Nieuwsgierig?

Maak jouw eigen magazine. Je kunt bij editoo zorgeloos en tegen lage tarieven je tijdschrift maken en drukken. Gegarandeerd. Daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en de beste service te bieden.

Meer weten over de mogelijkheden van ons drukwerk? Bel ons op 085 773 77 42, vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar blij@editoo.nl en laat je vrijblijvend adviseren. Of vul hieronder je gegevens in en laat zo snel mogelijk een tijdschrift printen. En vertel eens, hoe kunnen we jou blij maken?

paper background

De rijkdom van fysieke boeken

De rijkdom van fysieke boeken De uitbraak van de corona-pandemie heeft de digitalisering van het ...
lees meer
paper background

de kracht van geprinte communicatie

De kracht van geprinte communicatie Sinds de uitvinding van de boekdrukkunst in de gedrukte media...
lees meer
FB 2021 - happy new year

januari is de maand van vernieuwingen

Januari is de maand van vernieuwingen Januari is de maand van vernieuwingen.Vernieuwingen van jez...
lees meer